Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pogovorna skupina za ženske v poporodnem obdobju

22 septembra, 2023 @ 00:00 - 15 decembra, 2023 @ 00:00

Zastonj

Vabljeni, da zainteresiranim mamicam posredujete vabilo na brezplačno pogovorno skupino. Skupina je namenjena ženskam z otroki do prvega leta starosti. Dobrodošle so same ali z dojenčki.

Pogovorna skupina je zasnovana po načelih kratkotrajne skupinske psihoterapije, s poudarkom na temah, ki so aktualne za ženske v poporodnem obdobju. Pogovorjale se bomo o obdobju pred zanositvijo, o nosečnosti, porodu, prvih stikih z dojenčkom, o odnosu s starši in s partnerjem, o otrokovem joku ter o občutkih, ki jih doživljate v vlogi mame. Stremele bomo k razjasnitvi in raziskovanju vašega doživljanja ter h krepitvi medosebnih odnosov. 

Sklop je sestavljen iz 12-ih skupinskih srečanj ter uvodnega in zaključnega individualnega pogovora. Vsako skupinsko srečanje bo trajalo 90 minut. Zaželena je udeležba na vseh 12-ih srečanj. Število je omejeno na 6 udeleženk.

Pred in po zaključku skupinskega dela bodo potekali individualni pogovori v živo ali preko skypa. Le ti bodo avdio snemani za potrebe raziskave, ki bo vključena v magistrsko delo. Raziskava bo anonimna in mentorirana s strani doc. dr. Andreje Poljanec.

Več informacij je na voljo na  http://www.skerlep.com

Prijave potekajo do 7. septembra na s.skerlep@gmail.com.

Zapisala: Saga L. Škerlep, članica EZPPS

Podrobnosti

Začetek:
22 septembra, 2023 @ 00:00
Zaključek:
15 decembra, 2023 @ 00:00
Cena:
Zastonj
Spletna stran:
https://www.skerlep.com/

Organizator

Psihoterapija Škerlep
Poglej Organizator spletno stran

Prizorišče

Center Devet
Cankarjeva cesta 9
Ljubljana,
+ Google Map